- Vyprodáno

Madagascar 74 %. Hořká čokoláda. Tato čokoláda je součástí edice „aromatické kakao“. Byla vyrobena pomocí tradičního procesu, s důrazem na správné pražení a konšování, které zdůrazňuje vůně a chutě. Objevte nekonečné možnosti kakaa. Původ kakaových bobů: plantáž Mava, údolí Sambirano, Madagaskar. Odrůda: Trinitario. Chuťové tóny: citrón, hořký pomeranč, červený grapefruit a zralé bobule, v závěru: med a lékořice.
Složení: kakaová hmota (původ: Madagaskar), cukr, kakaové máslo.
Minimální podíl kakaové sušiny: 74 %.
Může obsahovat stopy: mléko, sója, ořechy.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g: energetická hodnota: 2412 kJ / 581 kcal, tuky 43g (z toho nasycené mastné kyseliny 36g), sacharidy 26g (z toho cukr 28g), bílkoviny 9g, sůl 0,05g.
Uchovejte v suchu a chladu. Vyrobeno ve Španělsku. Hmotnost: 70g. Minimální trvanlivost do: viz obal.
Lahodné višně (s peckou) v alkoholu a hořké čokoládě 47%....
Kolekce mléčné a hořké čokolády s celými lískovými ořechy...
Mléčná čokoláda. Bez lepku. Minimální podíl kakaové sušiny: 32...
BIO mléčná čokoláda s celými praženými mandlemi. Minimální...
Malá degustační sada - 2 ks BIO, Faitrade hořké 72 % čokolády...
Ručně vyráběné BIO & Fairtrade pralinky z hořké čokolády s...
Luxusní dárková kazeta s reálným květem růže se srdíčky z...