- Nové

Kromě pěstování mnoha hybridních odrůd vyniká Peru i rozmanitostí původních kakaových bobů, jako je odrůda Nacional, která byla považována za exkluzivní pro Ekvádor. V posledních letech se Peru stalo jedním z předních producentů aromatického kakaa. Tabulka je směsí odrůd Cacaos Nativos a Trinitario. Kakao bylo praženo ve správném bodě s ohledem na původ, aby se maximálně zachovaly jeho květinové tóny. Kombinace sušeného ovoce a kořeněných tónů. Jemné a elegantní.
Složení: kakaová hmota* (původ Peru, cukr*, kakaové máslo*. Minimální podíl kakaové sušiny: 83 %.
* = suroviny pocházející z certifikovaného ekologického zemědělství. Možný obsah stop: mléko, ořechy, sója.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g: energetická hodnota: 2435 kJ / 588 kcal, tuky 46g (z toho nasycené mastné kyseliny 28g), sacharidy 26g (z toho cukr 17g), bílkoviny 11g, sůl 0,05g.
Vyrobeno ve Španělsku. Dovozce: CHOCOTHERAPIA s.r.o, Loosova 262/1, 638 00 Brno.
Uchovejte v suchu a chladu. Hmotnost: 70g. Minimální trvanlivost do: viz obal.
Madagaskar je v africkém čokoládovém průmyslu známý jako...
Nikaragua je země s malou produkcí kakaa (nachází se hlavně v...