AM Nicaragua 72 % BIO hořká...
Kód: 112590
Nikaragua je země s malou produkcí kakaa (nachází se hlavně v...
Nikaragua je země s malou produkcí kakaa (nachází se hlavně v...
Odrůda kakaových bobů: Trinitario- "Hispaniola". Region:...
Odrůda kakaových bobů: Criollo - "Ganzo". Region: Santa Rosa,...
Odrůda kakaových bobů: Trinitario. Region: pobřežní oblast....
Odrůda kakaových bobů: Trinitario- "Hispaniola". Region:...
Odrůda kakaových bobů: Forastero. Oblast: Mbeya. Podnebí:...
Odrůda kakaových bobů: "Nacional de Arriba". Region: Los Rios...
Odrůda kakaových bobů: Trinitario- "Hispaniola". Region: Monte...
Odrůda kakaových bobů: Criollo - "Ganzo". Region: Santa Rosa,...
Odrůda kakaových bobů: Trinitario. Region: pobřežní oblast....
Odrůda kakaových bobů: Trinitario- "Hispaniola". Region:...
Odrůda kakaových bobů: Forastero. Oblast: Mbeya. Podnebí:...
Odrůda kakaových bobů: "Nacional de Arriba".Region: Los Rios...
K výrobě kakaové hmoty v této hořké čokoládě jsou používány...
Papua New Guinea 72 %. Jemná tmavá čokoláda. K výrobě kakaové...
BIO, Faitrade 100 % čokoláda z peruánské odrůdy kakaových bobů...
BIO hořká 89 % čokoláda bez lepku, vhodná pro Vegany.
BIO hořká čokoláda 93 % bez přidaného cukru a sladidel. Bez...
BIO hořká čokoláda z plantážního kakaa bez přidaného cukru a...
BIO hořká plantážní čokoláda bez přídavku cukru a sladidel....
Představujeme Jubilejní čokoládu ke 100. výročí, lahodně...
Představujeme Jubilejní čokoládu ke 100. výročí, lahodně...
Hořká čokoláda ve formě "pecek" pro další zpracování například...
"Země tisíce tváří", od majestátních horských masivů po deštné...
Experti na čokoládu objevili tyto boby v oblasti delty...
Souostroví tisíců ostrovů představuje tuto majestátní...
Kamerun představuje širokou škálu krajin od úchvatných...
Tato čokoláda, pěstovaná podél strmých hor mohutné řeky...
Odrůda kakaových bobů: Criollo. Oblast: Alto Piura / Peru....
Congo 91 % (CZ) BIO hořká čokoláda 91 %, vyrobená „od bobu po...
Odrůda kakaových bobů: Criollo. Oblast: Guayaqil, Guayas...
Odrůda kakaových bobů: Criollo. Oblast: Alto Piura. Chuťový...
BIO hořká čokoláda 85 % vyrobená "od bobu po tabulku" z...
BIO hořká čokoláda 8š % vyrobená "od bobu po tabulku" z...
BIO hořká čokoláda Congo 82%, vyrobená „od bobu po tabulku“ z...
Hořká 77 % čokoláda vyrobená "od bobu po tabulku" z kakaových...
Congo 82 % BIO hořká čokoláda 82 %, vyrobená „od bobu po...
Madagaskar je v africkém čokoládovém průmyslu známý jako...
Kromě pěstování mnoha hybridních odrůd vyniká Peru i...