
BE BIO Pralinky z hořké...
Kód: 880540
Ručně vyráběné BIO & Fairtrade pralinky z hořké čokolády s...
Papua New Guinea 72 %. Jemná tmavá čokoláda.
K výrobě kakaové hmoty v této hořké čokoládě jsou používány pouze vybrané kakaové boby odrůdy Trinitario od drobných farmářů z pobřežních regionů Papui Nové Guinei.
Chuťově bohaté kakaové boby jsou částečně stále tradičně sušeny na ohni. Tuto jemnou čokoládu tak charakterizuje kouřová, květinová příchuť s náznakem kyselosti.
Jemné pražení a konšování po dobu 48 hodin rozvíjejí tuto charakteristickou chuť a vůni.
Složení: kakaová hmota* (59 %), cukr, kakaové máslo, vanilka Bourbon. Minimální podíl kakaové sušiny: 72 %. *Vyrobeno z kakaových bobů z Papui Nové Guinei.
Může obsahovat stopy lepku (pšenice), sóji, mléka, lískových ořechů, mandlí a pistácií.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 2478 kJ / 597 kcal, tuky 45,7g (z toho nasycené mastné kyseliny 27,5g, sacharidy 32,7g (z toho cukr 28,4g), bílkoviny 8,5g, sůl 0,03g.
Uchovejte v pokojové teplotě, chraňte před teplem. Vyrobeno v Německu. Dovozce. Chocotherapia s.r.o., Loosova 1, 638 00 Brno. Hmotnost: 100 g. Minimální trvanlivost do: viz obal.
Ručně vyráběné BIO & Fairtrade pralinky z hořké čokolády s...
Odrůda kakaových bobů: Criollo. Oblast: Alto Piura. Chuťový...
Extra jemná hořká čokoláda 70% bez lepku. Vyrobeno „od bobu po...
Mléčná čokoláda s jemnou náplní šampaňského krému (33%).
Hořká čokoláda s náplní jemného marcipánového krému (33%).
Čokolátiéři PETERS procestovali svět a objevili radost z...