

BIO hořká čokoláda Congo 82%, vyrobená „od bobu po tabulku“ z kakaových bobů z konkrétní oblasti.
Odrůda kakaových bobů: Forastero. Oblast: North Kiwu, Moutains of the Moon. Mezi východoafrickou savanou a deštnými pralesy Konga,přímo na rovníku leží legendární sněhem pokryté "Měsíční hory" Na nižších svazích se nachází unikátní oblast,kde roste toto vyjímečné kakao.
Chuťový profil: tóny divokého ovoce a citrusových plodů v kombinaci s kořenitým nádechem jemné kávy, dřeva a ořechu.
Složení: kakao*, cukr*, kakaové máslo*.
* = suroviny z ekologického zemědělství.
Může obsahovat stopy: skořápkové plody, sója, mléko.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 602 kcal / 2494 kJ, tuky 47,7 g (nasycené mastné kyseliny 29,1g), sacharidy 27g (cukr 20g), vláknina 11,6g, bílkoviny 10,5g, sůl 0,01g.
Uchovejte v suchu a chladu. Vyrobeno ve Španělsku. Dovozce: Chocotherapia s.r.o., Loosova 262 / 1, 638 00 Brno. Hmotnost: 75 g. Minimální trvanlivost do: viz obal.
Hořká čokoláda s praženými mandlemi 70g. Křupavé - takový je...
Uzamykatelná kovová schránka s dětským motivem astronauta s...
„Maxipralinka“ z mléčné čokolády plněná krémem (62%) s...
Jemná hořká čokoláda s krémovou náplní (33%) s vaječným likérem.
Cena uvedena za kus, koupit však lze pouze celý displej (32...
Tyčinka z mléčné čokolády s náplní Gianduja nugátu s krokantem...