
BE BIO Pralinky z hořké...
Kód: 880540
Ručně vyráběné BIO & Fairtrade pralinky z hořké čokolády s...
(185,72 Kč za 100g)
Congo 82 % BIO hořká čokoláda 82 %, vyrobená „od bobu po tabulku“ z kakaových bobů z konkrétní oblasti
Odrůda kakaových bobů: Forastero. Oblast: North Kiwu, Moutains of the Moon.
Mezi východoafrickou savanou a deštnými pralesy Konga,přímo na rovníku leží legendární sněhem pokryté "Měsíční hory" Na nižších svazích se nachází unikátní oblast,kde roste toto vyjímečné kakao.
Chuťový profil: chuť má jemnou ovocnou esenci, připomínající kyselé bobule. Jeho vysoké procento odhaluje rostlinné a zemité tóny, doplněné o silný kořenitý nádech a následný dotek černého čaje.
Složení: kakao, cukr. Suroviny pocházejí z ekologického zemědělství. minimální podíl kakaové sušiny: 82 %.
Nutriční hodnoty ve 100g: energetická hodnota 2734 kJ / 662 kcal; tuky 56,2g (nasycené mastné kyseliny 34,3g); sacharidy 19,6g (z toho cukr 11,4g); bílkoviny 12,4g; sůl 0,01g.
Možné stopy: mléko, ořechy, sója.
Uchovejte v suchu a chladu. Vyrobeno ve Španělsku. Dovozce: Chocotherapia s.r.o. Loosova 262/1, 638 00 Brno. Hmotnost: 28g. Minimální trvanlivost do: viz obal.
Ručně vyráběné BIO & Fairtrade pralinky z hořké čokolády s...
Kolekce hořkých čokolád. Hořká čokoláda (minimální podíl...
Dárková dóza s čokoládou plněnou krémem Praliné.
BIO mléčná čokoláda s kousky karamelu (10 %) a himalájskou...
48 ks "dublonů" z mléčné čokolády 8g. Minimální podíl kakaové...