- Nové

Madagaskar je v africkém čokoládovém průmyslu známý jako klenot v pěstování kakaa a je proslulý produkcí kakaa s jemnou a intenzivně ovocnou chutí. Hlavní oblastí pěstování je údolí Sambirano na severu ostrova. Kakao se praží do dokonalosti, aby se zachovala chuť a vůně jeho původu a dosáhlo se sametové textury. Jeho kyselost, typická pro tuto odrůdu, je výrazná, spolu s citrusovými tóny a kořeněným závěrem.
Složení: kakaová hmota* (původ Madagaskar), cukr*, kakaové máslo*. Minimální podíl kakaové sušiny: 74 %.
* = suroviny pocházející z certifikovaného ekologického zemědělství. Možný obsah stop: mléko, ořechy, sója.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g: energetická hodnota: 2412 kJ / 581 kcal, tuky 43g (z toho nasycené mastné kyseliny 27g), sacharidy 36g (z toho cukr 26g), bílkoviny 9g, sůl 0,05g.
Vyrobeno ve Španělsku. Dovozce: CHOCOTHERAPIA s.r.o, Loosova 262/1, 638 00 Brno.
Uchovejte v suchu a chladu. Hmotnost: 70g. Minimální trvanlivost do: viz obal.
Nikaragua je země s malou produkcí kakaa (nachází se hlavně v...
Kromě pěstování mnoha hybridních odrůd vyniká Peru i...