

Představujeme Jubilejní čokoládu ke 100. výročí, lahodně jedinečnou čokoládu vyrobenou z divoce pěstovaného kakaa.
Toto velmi luxusní kakao pochází z nedotčených amazonských deštných pralesů. Pečlivě se ručně sklízí, poté fermentuje a suší podle tradičních metod. Z těchto nejkvalitnějších bobů vyrábíme "od bobu po tabulku" mléčnou a hořkou čokoládu.
Obě se vyznačují mimořádnou kvalitou a jedinečnou rozmanitostí chutí - nefalšovaná radost pro každého milovníka čokolády.
Složení: kakaová hmota* (54 %), cukr, kakaové máslo, vanilka Bourbon. Minimální podíl kakaové sušiny: 72 %.
* Vyrobeno z divoce pěstovaného kakaa z amazonských deštných pralesů.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 2602 kJ / 625 kcal; tuk 50,6g (z toho nasycené mastné kyseliny 30,5g); sacharidy 29,8g (z toho cukr 25,8g); bílkoviny 7,7g; sůl 0,02g.
Možné stopy: lepek (pšenice), sója, mléčné, lískové ořechy, mandle a pistácie.
Uchovejte v suchu a pokojové teplotě, chraňte před teplem. Vyrobeno v Německu. Dovozce: Chocotherapia s.r.o., Loosova 1, 638 00 Brno. Hmotnost: 100 g. Minimální trvanlivost do: viz obal.
Dárková sada figurek z mléčné čokolády. Mléčná čokoláda...
BIO hořká čokoláda Congo 82%, vyrobená „od bobu po tabulku“ z...
Mince z mléčné čokolády s motivem Jednorožců - různé druhy.
Samostatně balené porce lísko ořechového nugátu s kávou.
Jemná hořká čokoláda. Minimální podíl kakaové sušiny: 60%. Bez...