

Odrůda kakaových bobů: Forastero.
Chuťový profil: ořechové tóny, jako jsou mandle a lískové ořechy, které jsou kombinovány se zemitými tóny, připomínající dřevo.
Je to intenzivní, ale jemná čokoláda s náznaky pečeného chleba, které vytváří silnou charakteristiku.
Minimální trvanlivost do: 06.2026
Mléčná čokoláda se slaným máslovým karamelem 70g. Čistá...
Dárková sada figurek z mléčné čokolády. Mléčná čokoláda...
K výrobě kakaové hmoty v této hořké čokoládě jsou používány...
Uzamykatelná kovová schránka s dětským motivem astronauta s...
Experti na čokoládu objevili tyto boby v oblasti delty...
Papua New Guinea 72 %. Jemná tmavá čokoláda. K výrobě kakaové...
Představujeme Jubilejní čokoládu ke 100. výročí, lahodně...