

Odrůda kakaových bobů: Trinitario- "Hispaniola".
Region: Monte Plata. Podnebí: tropické se spoustou slunce, se silnými srážkami během období dešťů.
Půda: tropické se spoustou slunce, se silnými srážkami během období dešťů. Kakaová plantáž: rodinné plantáže a družstva (přímý nákup).
Čokoládová chuť: velmi mírně kyselá s pikantním, jemně sladkým tónem.
Konšováno 48 hodin.
Složení: kakaová hmota Dominikánská Republika (49%), cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilka Bourbon. Minimální podíl kakaové sušiny: 60%.
Možné stopy: lepek (pšenice), mléčné produkty, skořápkové plody.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 2.373 kJ / 568 kcal; tuky 39g (z toho nasycené mastné kyseliny 23g); sacharidy 43g (z toho cukr 38g); bílkoviny 7g; sůl 0,02g.
Vyrobeno v Německu. Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Vyrobeno v Německu. Hmotnost: 100g. Minimální trvanlivost do: viz obal.
Odrůda kakaových bobů: Forastero. Oblast: Mbeya. Podnebí:...
Mléčná čokoláda. Bez lepku. Minimální podíl kakaové sušiny:...
Hořká čokoláda 85% bez lepku. Vyrobeno „od bobu po tabulku“.
Madagascar 74 %. Hořká čokoláda. Tato čokoláda je součástí...